9/30/11

Végre utazunk Barcelonába - Finally we get to Bacelona



Click on the comments button to read the post in English! 

Egy hónapja kellett volna útnak indulnunk Spanyolországba, de sajnos le kellett mondanunk az utat és a hátizsákot fekete ruhára cserélni. Na de most itt a lehetőség hogy bepótoljuk az elmaradt utat és felfedezzük Barcelonát. Nagyon várom már, október közepén indulunk és ha minden jól alakul 22 fokon fogjuk elbúcsúztatni ezt az indián nyarat. Tapas bárok, Sagrada famillia és Picasso múzeum figyelem, jövök! 




4 comments:

We were expected to go on vacation to Spain last month, but unfortunately we had to cancel the trip and change our backpacks to black funeral outfits. Fortunately, a new opportunity came along and we got a second chance to explore Barcelona on our own. I am very excited about this trip and if everything goes according to our plans we will wave good bye to this year's indian summer in Barcelona in 22 degrees. Tapas bars, Sagrada familia and Picasso museum be aware... here I come!

any recommendations as regards Barcelona? I am all ears!

A "La Boqueria" piacot a Ramblán ki ne hagyjátok!!! Reggeli és ebéd szempontjából a legjobb! Csak nagy a tömeg és sok a turista :)
A "Barri Gotic"-ban pedig van egy különösen nagyon helyes kolbász-sonka-bor üzlet, ahol a lógó chorizok alatt lehet borozni, és akár hurkát is enni. Ez szinte közvetlenül a vállfa-bolt mellett van, és ez nem vicc :) De számtalan hely van még, ahová én is mennék, akár azonnal :) Viszont családi, katalán éttermet a külső negyedekben keressetek. Isteni steaket csinálnak.
Jó utat!
xxx

Juci, semmiképpen se hagyjátok ki a Falmenco táncbemutatókat.Őrületesen jók. További infó itt: www.flamencobarcelona.com

Post a Comment