10/11/10

Rendkívüli jókedvben

Komolyan mondom, már a sorok leírása is boldoggá tesz! Múlt héten csak nyomokban esett az eső, többször még a Nap is kisütött (igen, ez itt nagy szám) és szerdán átestünk a Moot Court, azaz szimulált tárgyalás  házi megmérettetésén az egyetemen. Heti adag stressz letudva! Peter csütörtök este jött és köszönhetően a jó időnek mindenre volt időnk: vásárolni, kicsit kirándulni, szocializálódni és Tiger-t sétálni vinni.

Ez a kikötözős opció nem igazán tetszett neki, de Zizz kedvéért muszáj volt!
Tiger bizony kisebb mint egy cica és vélhetően ekkora is marad!

Mindezekről persze ígérem, hogy később részletesen beszámolok, - no és a lehetséges munkatalálásról és a csere diák opcióról is -, de most legyen elég ennyi, muszáj készülnöm az órákra. Ma nemzetközi jogon egyébként a nemzetközi jogi felelősség természetéről és a formáiról lesz szó és biztos vagyok benne, hogy a professzor elő fog venni a múlt heti vörös iszap balesettel. (Egyébként tegnap este igyekeztem elolvasni legalább 5 különböző nemzetközi hírforrást, meg kell mondjam, megdöbbentőek a hírek közti eltérések...)

6 comments:

Tiger cuki, kicsit bozontos. :)

Tiger menhelyi vagy utcán lett találva?

Nem-nem. Kisallat kereskedesben vettek. De illegalis kutyus, ha bejelented adot kell fizetni utana... Igy be vagyok tanitva, hogy ha seta kozben megallitanak es megkerdezik hogy a mienk-e, azt kell mondanom hogy NEEEEEJ :)

Micsoda? Hollandiában adózni kell a "házi, lakás dögök" után??? :) Bár lehet, hogy abból a pénzből állítanak fel kutya wc-ket, meg fizetik ki a takarítókat, igaz? Nem tudom, ez az adózási rendszer mennyire működne itthon...

Post a Comment